Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Creme
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 500 g água
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 200 g batata cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 100 g natas
- 1 pitada de pimenta
Rolinhos
- 12 espargos verdes
- 1 folha de massa filo
- 50 g manteiga derretida
- Azeite q.b. p/ pincelar
- Croutons q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 361 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de agrião e curgete
35 Min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Creme de cogumelos
20 min
Creme de castanhas e couve-flor - TM31
50 Min
Creme de ervilhas com queijo-creme
50 Min
Creme de ervilhas e hortelã
35 Min
Vichyssoise de agrião
35 Min
Vichyssoise de espargos
40min
Creme de espargos e vieiras
45min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de abóbora assada com sementes torradas
1 Std. 20 Min