Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 feuilles de basilic frais
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de filets de poulet, coupés en morceaux (4 filets env.)
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 350 g de lait
- 180 g de pommes, pelées et coupées en quatre
- 150 g d'épinards frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268.5 kJ / 302 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Le cabillaud à la crème d'érable
30 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35 min
Chowder au saumon
30 min
Saltimboccas de veau
35 min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 min
Filets de poulet marinés huile d'olive-citron vert-basilic
1h 15 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min