Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le pesto de citron
- 30 g de pignons de pin
- 30 g d'amandes émondées
- 30 g de parmesan
- 1 citron jaune non traité, le zeste seulement
- 100 g d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les pâtes
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel de Guérande
- 250 g de pâtes sèches, type farfalles
- 130 g de pois mange-tout, coupés en deux ou trois
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 6 radis roses, coupés en rondelles très fines
- 100 g de feta, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1559 kJ / 373 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 46.5 g
- Tuk
- 13.8 g
Alternativní recepty
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15min
Salade de l'île de Ré
35min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Taboulé de pois chiches
12 Std. 15 Min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de légumineuses à la grecque
35min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Salade d'hiver
35min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50min
Taboulé aux herbes
2h 15min