Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 1 tige de citronnelle fraîche, recoupée à 10 cm et coupée en deux
-
40
g de galanga, coupé en rondelles
nebo 40 g de gingembre frais, coupé en rondelles - 400 g de lait de coco
- 200 g d'eau
- 40 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
-
10
feuilles de kaffir (dans les magasins asiatiques)
nebo le zeste d'un citron vert - 2 magrets de canard sans peau, coupés en lamelles
- 12 tomates cerise, coupées en deux
- 3 brins de basilic thaï frais, équeutés
- 200 g d'ananas frais, coupé en cubes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1353 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2h 45min
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55 Min
Porc aigre-doux
45 Min
Porc aux abricots secs
55 Min
Canard aux amandes
40min
Cocotte thaïe
45 Min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Bœuf à l'orange et nouilles chinoises
1 Std. 30 Min
Curry de poulet à l'ananas
35min