Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 520 g
- Kalorie
- 10278 kJ / 2455 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 300 g
- Tuk
- 127 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quark-Öl-Grundteig
5 phút
Zwetschgen-Datschi
2h 30 phút
Bunter Retro-Obstboden
10 godz.
Kirsch-Streusel-Kuchen
2h 5min
Frankfurter Kranz
6sa
Tortenboden
45min
Windbeutel mit Sahne-Kirsch-Füllung
1h 50 phút
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min
Klassischer Streuselkuchen
3h 20 phút
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30 phút
Zwetschgenkuchen
2h