Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 520 g
- Kalorie
- 10278 kJ / 2455 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 300 g
- Tuk
- 127 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießbrei mit Kirschkompott
20 Min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Quark-Öl-Grundteig
5 Min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2h
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Tortenboden
45min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Bunter Retro-Obstboden
10h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgenkuchen
2h
Klassischer Streuselkuchen
3 Std. 20 Min