Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de girasol
- 1000 g de filete de res, cortado en tiras (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cdas de hojuelas de chile seco, o al gusto
- 100 g de salsa de soya
- 30 g de salsa de ostión
- 100 g de sake
- 400 g de pimiento verde, en juliana
- 400 g de cebolla, en juliana
- 2 cdas de aceite de ajonjolí tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Bisteces a la mexicana
30min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Pollo con crema de chipotle adobado
40min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Carne de res con pimientos
25min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Salteado de pollo y nueces
35min
Pescado a la diabla
30min
Rollo de cerdo con espinaca
55min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Pollo kung pao
45min