Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schnittlauch-Nuss-Öl
- 40 g Nüsse, gemischt
- 50 g Pflanzenöl
- ¼ TL Salz
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
Linsensüppchen und Fertigstellung
- 50 g Beluga Linsen, getrocknet, eingeweicht
- 50 g grüne Linsen, getrocknet, eingeweicht
- 50 g rote Linsen, getrocknet
- 350 g Pastinaken, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Lauchzwiebeln, in Ringen (0,5 - 1 cm)
- 175 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Paprikamark
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Crema di Balsamico
- 1 TL Pflanzenöl
- 100 g Kabanossi, in Scheiben (1 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2023 kJ / 484 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1 Std.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 Std.
Nordische Minestrone
30 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Spanischer Bohnentopf
1h 10min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 Std.
Herbstliche Minestrone
1 godz. 20 min