Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa

Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa

4.4 256 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
4 Portionen

Suroviny

  • rote Paprika in Stücken
    150 g
  • grüne Paprika Stücken
    150 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Zitrone Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
    30 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ¾ TL
  • Pfeffer
    6 Prisen
  • Wasser
    750 g
  • Kartoffeln in Stücken
    400 g
  • Knollensellerie in Stücken
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (à 120 g)
    4 Stücke
  • Oliven, grün, entsteint
    60 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 26 g
Kalorie 1350 kJ / 323 kcal
Tuk 13 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...