Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 min
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20min
Blumenkohl-Taboulé
2 Std. 25 Min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Rotkohl-Slaw
50 min
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 Min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Kürbis-Taboulé
10 Min