Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2600 克 水
-
300
克 豬大骨
nebo 300 克 排骨 - 350 克 豬五花肉 ,整塊,切段(約 10公分)
- 130 克 蔥 ,切段,約兩根
- 5 克 薑 ,切片
- 5 克 蒜頭 (約3顆)
- 1 茶匙 花椒粒
- 1 粒 八角
- 200 - 300 克 酸白菜 ,切絲
- 200 - 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- 2 根 玉米 ,切段,約4公分
- 300 克 板豆腐 ,切塊
- 2 把 冬粉 ,泡水至軟,瀝乾切半
- 6 - 8 朵 新鮮香菇
- 蟹肉棒 ,適量,或其他喜好的火鍋料
- 魚丸 ,適量,或其他喜好的火鍋料
- 山茼蒿 ,適量,或其他喜好的蔬菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1240.9 kJ / 296.9 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 61.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 567.7 mg