Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
雞肉沙嗲
- 60 克 花生醬, 有顆粒
- 1 大匙 咖哩粉
- 1 小撮 鹽
- 10 克 油
- 60 克 清酒
- 600 克 去骨去皮雞腿肉, 切塊(約3-4公分)
- 200 克 青椒, 切塊(約3公分)
- 100 克 新鮮香菇, 切塊(約3公分)
蕃茄酪梨莎莎
- ½ 顆 紫洋蔥, 切塊
- 10 克 新鮮香菜
- 20 克 糖
- 2 大匙 白醋
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 小蕃茄, 對半切
- 1 顆 酪梨, 切丁(約1公分)
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 檸檬汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1836 kJ / 438 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 7 g