Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
300
克 雪菜, 切小段,梗葉分開
nebo 300 克 芥藍菜, 切小段,梗葉分開 - 5 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 10 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 1 大匙 香油
- 200 克 豬肉絲
- 500 克 高湯 (雞高湯或大骨高湯)
- 500 克 水
- 1 大匙 醬油
- 150 克 雞蛋麵 (乾的)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 2.6 g