雪菜肉絲麵

雪菜肉絲麵

4.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 雪菜 切小段,梗葉分開
    300 克
    300 克 芥藍菜, 切小段,梗葉分開
  • 新鮮紅辣椒 切段
    5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 5 克
  • 香油
    1 大匙
  • 豬肉絲
    200 克
  • 高湯 (雞高湯或大骨高湯)
    500 克
  • 500 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 雞蛋麵 (乾的)
    150 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.1 g
Kalorie 1749 kJ / 418 kcal
Tuk 20.4 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 40.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...