烤雞肉蘇格蘭蛋

烤雞肉蘇格蘭蛋

4.8 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 個

Suroviny

  • 1800 克
  • 室溫
    2 顆
  • 大燕麥片
    50 克
  • 紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥鼠尾草碎 (volitelně)
    ¼ 茶匙
  • 麵粉 少許

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 27.8 g
Kalorie 1330.4 kJ / 318.2 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...