Zařízení & příslušenství
烤雞肉蘇格蘭蛋
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 個
Suroviny
-
水1800 克
-
蛋 室溫2 顆
-
大燕麥片50 克
-
紅椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥鼠尾草碎 (volitelně)¼ 茶匙
-
麵粉 少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
27.8 g
Kalorie
1330.4 kJ /
318.2 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
運動後補給
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan