Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1088.5 mg
Alternativní recepty
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Welsh Cakes
35min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Traditional Irish Stew
2h 40min
Venison and Potato Goulash
50min
Honey Glazed Carrots
30 min
Carrot and Swede Mash
20min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min