
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di zucchero di canna
- 30 g di nocciole sgusciate
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di farina di farro
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 350 g di confettura di frutti rossi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo (volitelně)
- 1 cucchiaio di mirtilli rossi disidratati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 412 kcal / 1724 kJ
- Protein
- 6.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1hod. 10min
Sbriciolata ai mirtilli
1hod.
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1hod. 10min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1hod.
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1hod.
Plumcake ricotta, caffè e cioccolato
1hod. 30min
Dolce di carote e mandorle
1hod.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45min
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1hod.
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1hod.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1hod.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min