Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cornflour (2 Tbsp)
- 50 g cream
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Filling and Assembly
- 1 onion, quartered
- 100 g chorizo, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g tomato purée
- 50 g water
- ¼ tsp ground black pepper
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g frozen spinach, defrosted, drained
- 200 g tomatoes, sliced (1 cm)
- ¼ tsp ground nutmeg (volitelně)
- 200 g Gouda cheese, diced (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 Std.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Tagliatelle with Pumpkin
1 Std. 10 Min
Tomato Pie
3h
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Olive Spread
5 min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min