Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 48.5 g
- Nasycený tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 238 mg
Alternativní recepty
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min.
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Hake and Prawn Burger
15min
Pork Chops with Orange
2u. 25min
Seafood Laksa
25 min
Steak Provençal Pie
2j 15 menit
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min