Zařízení & příslušenství
Rolled Shoulder of Lamb
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
8 portions
Suroviny
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
238 mg
Protein
37.1 g
Kalorie
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Tuk
48.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
20.6 g
Sacharidy
1.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chicken Provencale
1hod.
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Žádné hodnocení
Italian Crusted Lamb
5hod.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Cream cheese spread with radishes
5min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1hod. 15min.
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min.
Pizza Diavola
1hod. 30min.
Arbroath Smokie Soup
40min.