Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto
- 150 g de blanc de poireau, finement émincé
- 1 cube de bouillon
- 750 g d'eau
- 1 c. à soupe de crème fraîche
- 120 g de saumon fumé, taillé en fines lanières
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1704.5 kJ / 406 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Risotto courgette et bacon
35min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1 Std. 30 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min