Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Limettencreme
45min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7hod.
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 godz. 20 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min