Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 20 g kandierter Ingwer
- 50 g Macadamianüsse, geröstet, gesalzen
- 300 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Whisky
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Brombeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2503 kJ / 597 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Mousse au Chocolat
3 Std.
Panna Cotta
5h
Crème brûlée
2h 30min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Zitronen-Parfait
4h 30min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Schoko-Erdnuss-Parfait
9h
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5h
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 Std. 45 Min