Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Chilli con carne
40min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Papillotes de saumon et couscous aux tomates séchées
35min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h
Risotto au saumon et fenouil
25min
Poulet aux herbes et salade d'haricots blancs avec pesto de roquette
55min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min