Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Couscous royal
1 Std. 10 Min
Donuts sushi
Žádné hodnocení
Affogato de bananes rôties
10h 55min
Omelette thaïe farcie au poulet
50 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Légumes farcis
1 godz. 20 min
Sauce béarnaise
15min
Poulet au garam masala
50 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min