Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Pain de viande
1h 20 min
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Tartelettes filo aux fraises et au fromage de chèvre
30min
Ragoût de fruits de mer
1 godz. 5 min
Soupe mystère
45min
Sauce béarnaise
15min
Chilli con carne
40min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min