Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de persil frais, les feuilles uniquement
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
100
g de cèpes frais, en lamelles,
nebo 30 g de cèpes séchés, réhydratés dans de l'eau chaude pendant 20 min et égouttés - 100 g de champignons frais variés, en lamelles si nécessaire
- 1 ¼ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1200 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches longues, type tagliatelle
- 1 - 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35 Min
Risotto
30 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Pâte de base pour pain
24h 5min
Lasagne à la bolognaise
2h 30 min
Couscous royal
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce hollandaise
25min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1 Std.
Pain pitta
2 Std.