Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon (± Ø 7 cm)
- 1 oignon (± 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de boeuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 oeufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 200 g d'eau, pour humidifier les mains
- 150 g de ketchup
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 816.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Porc katsu avec vinaigrette au wasabi, pommes de terre au four et salade au chou blanc
50 min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3h 25min
Sandwichs au pesto d'épinards
1h 55min
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12h
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
Žádné hodnocení
Café glacé infusé à froid, à l'huile d'olive
5min
Pain de viande
1h 20 min
Daiquiri fraise glacé
10min
Burrito bibimbap
45 min
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10 min