
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates olivette coupées en 4
- 40 g de gingembre frais épluché, en tranches (2 mm)
- 40 g d'huile de pépins de raisin
- 80 g de piment rouge, frais épépiné, en morceaux (2 cm)
- 10 gousses d'ail
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 200 g de sucre
- 2 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1434 kcal / 6000 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 263 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min
Sauce hollandaise
15min
Sang de dragon
20min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10min
Brittle de noix
1hod. 30min
Pâte de base pour pain
24hod. 5min
Chutney de mangue
1hod. 20min
Crème de champignons
20min
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Dressing yaourt et menthe
15min
Ketchup de tomates
1hod. 15min
Moussaka à la turque
1hod. 10min