Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g soğan, parçalara bölünmüş
- 150 g kırmızı şarap
- 100 g su, ekstra 3 yk su
-
¼
tk ev yapımı sebze bulyon
nebo ⅛ tk toz sebzeli çeşni -
750
g süt danası bonfile (yakl. Ø 6 cm), oda sıcaklığında yarım saat dinlendirilmiş
nebo 750 g dana bonfile (yakl. Ø 6 cm), oda sıcaklığında yarım saat dinlendirilmiş - 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 300 g havuç, çubuk şeklinde doğranmış (1 cm x 7 cm)
- 1 tk mısır nişastası
-
25
g vişne reçeli
nebo 25 g orman meyveleri reçeli - 20 g tereyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Somon Tartar
10 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min