Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (volitelně)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
nebo 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orman Kebabı
1 Std.
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Žádné hodnocení
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min