Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (volitelně)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
nebo 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1h 15min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Žádné hodnocení
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 dk
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Domates Soslu Patatesli Balık
50 dk
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 godz.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Orman Kebabı
1sa