Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 个 去壳虾米 ,大型的
- 12 个 干贝
- 料酒 ,适量浸泡用,盖过虾米干贝即可
- 300 克 猪肉肉糜
- 2 茶匙 盐
- 1760 克 水
- ½ 茶匙 糖
- 2 小撮 白胡椒粉
- 5 克 姜 ,切末
- 1 茶匙 生抽
- 3 张 千张 ,25×50厘米
- 10 克 姜 ,切片
- 200 克 粉丝 ,温水泡软沥干,泡软沥干后约重500克
- 1 支 葱 ,切葱花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2044.8 kJ / 488.5 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 0.8 g