Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g Wasser
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1000 g frische Kirschen (siehe Variation)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Marillenröster
30 min
Kirschennektar
2h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Ribiselgelee
55 min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6h 20min
Brombeer-Vanille-Sirup
2h 15min
Hollerkoch
2h 50min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Powidl
8 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Zitronenmelissesirup
5h 10min