Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g Wasser
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1000 g frische Kirschen (siehe Variation)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 Std.
Marillenröster
30 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min
Powidl
8h
Ribiselgelee
55 min
Kirschennektar
2h
Heidelbeermarmelade
55 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min