Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g Wasser
- 70 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 - 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Zimtstange, halbiert
- 1000 g frische Kirschen (siehe Variation)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 959 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Kirschennektar
2 Std.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1sa 20 dk
Ribiselgelee
55 Min
Erdbeermarmelade
25 dk
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillennektar
2 Std.
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Powidl
8 Std.
Heidelbeermarmelade
55 Min