Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pesche
- acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
- 600 g di succo di mela
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua e strizzata
- ½ limone, il succo
- 100 g di mirtilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 435.3 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Cioccolata allo zenzero
30 Min
Maionese
10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Meringhe
2 Std.
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Budino al cioccolato bianco
2 Std. 20 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Panna cotta danese
8 Std. 30 Min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7 Std. 30 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min