Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 217 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina ai due colori
1h 20min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Pectina
55min
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Biscotti di Basilea
1j 50 menit
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20 Min
Flan patissier
2 Std.
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 Min
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min