Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Dessert ai frutti di bosco
10min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Budino ai 3 colori
8 godz.
Aspic di pesche e mirtilli
7ωρ.
Gelato veloce al whiskey e caffè (per 2 persone)
15 Min
Cupcake al profumo di lavanda
40 min
Ananas al cartoccio
1h
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 godz. 10 min
Sciroppo di mirtilli
24h 15 min
Gianduia
20 min