Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Sorbetto ananas e noci
15 Min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancia
2 Std. 30 Min
Semifreddo al limone e mirtilli
2 godz. 15 min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6h 25min
Granita di yogurt con frutta fresca
20min
Gelato biscotto ciocco-menta
4h 5min
Gelatina di foglie di fragole
1h
Croccante di frutta secca e banane
1h
Smoothie estivo di frutta
15 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Smoothie allo yogurt e papaya
15 Min