Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Bicchierini di mele al mascarpone
30 phút
Crema al torroncino
10min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 phút
Brulé alle mele
15min
Sciroppo anice e liquirizia
20 Min
Confettura di carote
1h 5min
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Cioccolata calda all'anice stellato
20 Min
Gelato alle castagne
10h 30min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1h 5min
Vin brulè
20 Min