Himbasha (pane etiope in padella)

Himbasha (pane etiope in padella)

4.4 14 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 190 g di acqua
  • 15 g di zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di farina tipo 0
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di cardamomo in polvere
  • ½ cucchiaino di aglio in polvere
  • farina tipo 0 q.b.
  • 30 g di burro in fiocchetti

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 7.3 g
Kalorie 1142 kJ / 273 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 50.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...