
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g di acqua
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di cardamomo in polvere
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- farina tipo 0 q.b.
- 30 g di burro in fiocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 273 kcal / 1142 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 50.1 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Pane australiano con burro dolce
45min
Pane integrale al vapore
2hod.
Pane di soia con i semi (vegan)
5hod.
Lavash (pane armeno)
1hod. 30min
Pane ebraico (Challah)
3hod. 30min
Panini al curry e ricotta
2hod. 35min
Panini al wasabi cotti a vapore
3hod. 30min
Pai Bao (pane asiatico)
5hod. 30min
Cheese naan
3hod. 5min
Focaccia veloce in padella
40min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min