Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Involtini alla frutta secca
40 min
Arista all'arancia
8j 35 menit
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Involtini di carne al Varoma
40 min
Involtini tricolore al cartoccio
45 min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50 min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Polpettone allo speck con pere
1h