Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 castagne cotte e pelate
- 50 g di pane bianco raffermo
- 500 g di funghi misti
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 8 fettine di lonza di maiale sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cipolla in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2302.3 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Involtini di spigola
40 Min
Uova al funghetto
40 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 Min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min