Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 35.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triglie in salsa piccante
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Alici alla Reggina
45 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Triglie con marinata di capperi e olive
1u.
Alici ripiene al Varoma
50min
Tegamini di cipolle e alici
1u.
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Polpo agli agrumi
1u.
Calamari cipolle e patate
50min
Calamari ripieni
1h 30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min