Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 35.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Tegamini di cipolle e alici
1h
Insalata di fave e pecorino
25 min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 godz. 20 min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20 min
Baccalá alle olive
25 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min