Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 165.1 mg
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2h 35min
Parigina
3 godz. 30 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Tartellette salate di verdure
1h
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min