Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di yogurt naturale
- 20 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di friarielli puliti
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia sbriciolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 486.7 kJ / 116.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 165.1 mg
Alternativní recepty
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Scrigno di cappelletti
2h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Bannock
40min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Bottoncini con wurstel
5h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Friarielli e salsiccia
50min
Parigina
3 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h