Kompatibilní verze
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di carpaccio di branzino
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 3 pizzichi di sale
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (volitelně)
- 20 g di mollica di pane
- 9 fette di pesce spada sottili
- 16 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 58.8 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 39.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2óra 30p
Pollo al limone
50min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50min
Polpette con le sarde
25 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2óra
Linguine al nero di seppia
45 min
Pasta integrale di farro alla lattuga
40 min
Curry di zucca e pollo
1óra