Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 120 g di pan di Spagna a cubetti
- 60 g di liquore tipo Strega
- 30 g di scorza di arancia candita a cubetti
- 30 g di cedro candito a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 12.1 g
Alternativní recepty
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Gelatina di foglie di fragole
1h
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Mousse all'amarena
45 min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Torta cioccolato e amarene
45 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min