Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di pecorino, a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Panzerotti
5h
Calzoni vegetariani
1h 50 min
Panzerottini TM6
4h
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min