
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 - 100 g di pecorino crotonese, a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- 50 - 60 g di nduja calabrese a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 56 kcal / 234 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli morbidi allo yogurt
4hod. 25min
Pizza con la ricotta
2hod. 40min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2hod.
Ricotta di macadamia raw
24hod. 15min
Taralli dolci speziati
55min
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16hod. 30min
Taralli pugliesi
1hod. 15min
Taralli dolci al profumo esotico
1hod. 30min
Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min