Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di farina tipo 00 q.b. per infarinare
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 - 100 g di pecorino crotonese, a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- 50 - 60 g di nduja calabrese a cubetti molto piccoli (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Friselle
4 Std.
Taralli al limoncello
45 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Tarallini al latte
3h 10min
Veneziane mignon
2h 30min
Smile sandwich
1h 35min
Raffioli napoletani
45 Min
Ghirlanda di panettone
6 godz.
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35min
Pizza con la ricotta
2j 40 menit