Parsnip Soup with Caramelised Onions

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.6 72 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 55min
4 portions

Suroviny

  • olive oil
    20 g
  • onions sliced (1 cm)
    200 g
  • water
    1020 g
  • fine sea salt
    3 - 4 pinches
  • parsnips cut in pieces (2 cm)
    800 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • double cream
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g
  • blue cheese crumbled
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 544 kcal / 2275.9 kJ
Protein 13.4 g
Tuk 36.8 g
Sacharidy 44.7 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 17.1 g
Sodík 475.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...