Parsnip Soup with Caramelised Onions
TM6

Parsnip Soup with Caramelised Onions

4.7 (53 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, sliced (1 cm)
  • 1020 g water
  • 3 - 4 pinches fine sea salt
  • 800 g parsnips, cut in pieces (2 cm)
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    nebo vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 150 g double cream
  • 50 g walnut halves, roughly chopped
  • 150 g blue cheese, crumbled

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2275.9 kJ / 544 kcal
Protein
13.4 g
Sacharidy
44.7 g
Tuk
36.8 g
Nasycený tuk
17.1 g
Vláknina
11 g
Sodík
475.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty