Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 739.9 mg
Alternativní recepty
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Tomato and Haddock Rice
50min
Lasagne Bolognese
1 Std. 45 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Orange Curry Dressing
10min
Potato and Vegetable Purée
40min
Tomato Rice
30min
Curried Prawns with Rice
1h
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min