Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 739.9 mg
Alternativní recepty
Seafood Risotto with Chorizo
1 Std. 5 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 Std. 40 Min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45 min.
Seafood Risotto
40 Min
Porcini Mushroom Risotto
35 Min