Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g water
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 60 g shallot, halved
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 200 g squid, raw, cleaned, cut in pieces (1 cm)
- 200 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 400 g fresh tuna, skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
- 160 g large raw prawns, peeled
- 2 lemons, juice only
- 1 bunch fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 385.5 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 739.9 mg
Alternativní recepty
Seafood Risotto
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Spaghetti Vongole
40min
Bolognese Sauce
1h 15 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Crêpes Suzette
35 Min
Crêpes
1h 15 min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min