Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Torta Diplomatica
3h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 godz. 30 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Bignè al cioccolato
3h