Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè menta e cioccolato
4 godz.
Bignè all'amarena
3 Std.
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 godz.
Crema diplomatica
30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.