Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine de blé
-
70
g de saindoux
nebo 70 g de beurre - 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 60 g de lait
- 140 g d'eau tiède
- 100 g d'eau
- 300 g d'épinards frais, à cuire (au rayon salades)
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de quatre-épices
- 150 g d'oignon (1 moyen), coupé en quatre
- 350 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en dés (1 cm)
- 40 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf battu
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 751 kJ / 179 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Empañadas
2 godz. 15 min
Chapati
1h 10min
Pain pita
1 godz. 30 min
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Manaïches au zaatar
2 godz.
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 godz. 10 min
Tortillas de blé et veau épicé
1h 15 min