Zařízení & příslušenství
豆腐燴肉
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉50 克
-
冷凍青豆50 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)180 克
-
蠔油2 茶匙
-
番茄醬1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
574 kJ /
137 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
寶寶的營養餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan