豆腐燴肉

豆腐燴肉

3.9 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    50 克
  • 冷凍青豆
    50 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    180 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 番茄醬
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9 g
Kalorie 574 kJ / 137 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 13.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...