Kompatibilní verze
Kurczak w musztardzie i syropie klonowym z brokułami na parze
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g piersi z kurczaka (4 filety o grubości 1-1,5 cm)
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 40 g syropu klonowego
- 60 g musztardy francuskiej
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g wody
- 200 g różyczek brokułu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 811.2 kJ / 193.8 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 Min
Piersi z kurczaka w papilotach z winogronami
40 Min
Ryba z warzywami na parze
1h 15min
Łosoś na parze, po azjatycku
1h
Łosoś na parze z cytrynowym mhammasem z groszkiem, grzybami leśnymi i tymiankiem
45min
Warzywa na parze z miodem i cytryną
40 Min
Kurczak z sosem pieczarkowym i ziemniakami
1h
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Dorsz po tajsku z Varomy
1h 10min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 Min
Warzywa gotowane na parze
35min
Kurczak w glazurze z syropu klonowego
25min