
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 50 g de harina de fuerza
Masa principal
- 410 g de agua
- 300 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 35 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 145 kcal / 607 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 224.9 mg
Alternativní recepty
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Masa madre de trigo
96hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan moreno en sartén con masa madre
14hod. 30min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21hod.
Pan de molde con masa madre
16hod. 45min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16hod.