Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 50 g de harina de fuerza
Masa principal
- 410 g de agua
- 300 g de harina de fuerza
- 15 g de azúcar
- 35 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 7291 kJ / 1742 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 276.8 g
- Tuk
- 49.9 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 2699 mg
Alternativní recepty
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan de frutas y frutos secos
2 Std. 55 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Masa madre de trigo
96 Std.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min