
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
- 10 g de maicena
- 60 g de agua
Masa
- 15 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- 200 g de harina de fuerza
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 200 g de mantequilla fría
Relleno
- 50 g de nueces peladas (troceadas gruesas)
- 50 g de almendras laminadas (crudas o tostadas)
- 50 g de pasas sin semillas maceradas en 50 g de ron
Horneado y glaseado
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 253 kcal / 1058 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Fullatre de las Cinco Villas
1hod. 25min
Kugelhopf alsaciano
4hod.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Carbayones
1hod. 25min
Brioche con frutas y pasas
3hod. 10min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4hod. 30min
Canutillos de crema
3hod.
Pastel vasco (Gateau basque)
3hod. 10min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5hod.
Petisús (éclairs)
1hod. 50min
Brazo de gitano
3hod.
Roscón de Reyes
4hod.