Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
- 10 g de maicena
- 60 g de agua
Masa
- 15 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- 200 g de harina de fuerza
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 200 g de mantequilla fría
Relleno
- 50 g de nueces peladas (troceadas gruesas)
- 50 g de almendras laminadas (crudas o tostadas)
- 50 g de pasas sin semillas maceradas en 50 g de ron
Horneado y glaseado
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Suizos
2 godz. 30 min
Magdalenas de nata
1 Std.
Rosquillas
30 min
Pastas de té rizadas
40 Min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Carbayones
1h 25 min
Crema pastelera
10min
Roscón de Reyes
4h
Marquesas
30 min
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Bambas de nata
1h 50 min