Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 570 g di acqua
- 220 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 650 g di farina tipo 00
- 150 g di latte intero
-
100
g di zucchero
nebo 100 g di miele -
50
g di strutto
nebo 50 g di olio di oliva - 2 uova
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1271.1 kJ / 290.7 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 6.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Focaccia spinaci e olive
1h 30 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1u.
Pizza stile Chicago
4u. 10min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Panna montata all'aneto
5 Min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Pizza con salame piccante
2u.