Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di burro fuso freddo
- 4 uova (da 60 g), i tuorli e gli albumi separati
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 115 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero caldo
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di riso carrarina
3h 10 min.
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15 min.
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4h 40min
Freakshakes al caramello salato e granella di noci
45min
Danish layer cake
4h
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Zuccotto
7h 10min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Torta cremosa al limone
2h 30min