Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 315 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di burro, salato o non salato freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 - 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale (volitelně)
-
1 - 2
cucchiaini di fiocchi di sale (volitelně)
nebo 1 - 2 cucchiaini di semi misti (volitelně) - 50 g di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramelle mou
1 godz. 15 min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Caramelle toffee alle mandorle
1h 45 min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1h 30 min
Caramelle toffee
2 Std.
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14 Std.
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Croccante alle arachidi
1h 30 min
Croccante a nido d'ape
1h 30 min
Croccante alle mandorle
1h 30 min
Lecca-lecca
40 Min