Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Majoran, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Ziegengouda, in Stücken
- 100 g Camembert, in Stücken (z.B. Saint Albray)
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, mit Schale, möglichst gleich groß
- 50 g Butter
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 150 g Salami, in Streifen
-
150
g Ziegen-Camembert, in Scheiben (3 mm)
nebo 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken - 150 g Tomaten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3232 kJ / 772 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Tortellini-Auflauf
1 Std. 40 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 Min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 Std. 45 Min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Herbstliche Tagliatelle
35 min
Potato pie
1 Std. 40 Min
Kartoffelauflauf
1 Std. 15 Min
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min